ΚράτησηCalendar

Calendar
Ενήλικες
18+
Παιδιά
12-18
Παιδιά
2-12
Παιδιά
0-2

Πρόγνωση καιρού

Vodice  

Humidity57%

WindNNE, 7.34 km/h

 
29.1 V: 7 N: 7
30.1 V: 8 N: 8
31.1 V: 8 N: 8
1.2 V: 9 N: 9

Ψηφοφορία

Σας αρέσει η νέα ιστοσελίδα;

Newsletter

Εγγραφή για την λίστα με e-mail, να λάβετε ειδοποιήσεις για αλλαγές / ανανεώσεις και τις δράσεις της προσφοράς μας.

Τοποθεσία

Villa Estella location
  • Vodice
  • Croatia

Ένα ταξίδι στο Σίμπενικ

Ένα ταξίδι στο Σίμπενικ

Σιμπένικ βρίσκεται σχεδόν στη μέση του κροατική ακτή της Αδριατικής, στο γραφικό, εσοχή στον ποταμό Krka, ένα από τα ωραιότερα της Κροατίας ποταμού καρστ. Sibenik είναι σήμερα το διοικητικό - πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό - πολιτιστικό κέντρο του Σπλιτ - Κνιν County, η οποία εκτείνεται κατά μήκος της ακτής μεταξύ Ζαντάρ και Σπλιτ, μια απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων, και του φτάνει τις εσωτερικές όσο Dinara, 45 χιλιόμετρα μακριά.

Σίμπενικ - Κνιν County καλύπτει έκταση 1.860 km2 και αποτελείται από το νησί και την παράκτια ζώνη και την ενδοχώρα. Το νησί της Σίμπενικ - Κνιν Νομός αποτελείται από 242 νήσων, νησίδων και υφάλους πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το αρχιπέλαγος βρίσκεται κυρίως στο βορειοδυτικό τμήμα του αρχιπελάγους Σιμπένικ, σύμφωνα με εσοχή, ακάλυπτη έκταση με ελάχιστη πληθυσμού - στην περιοχή Σιμπένικ μόνο 10 θέρετρα νησιού. Το μεγαλύτερο αρχιπέλαγος Kornati, είναι γνωστό για το περίεργο σχήμα της και το μεγαλείο της φυσικής ομορφιάς.

Από τον κόλπο της Σιμπένικ, 10 χιλιόμετρα μακριά και πλατιά 300 έως 1200 μέτρα, έξω στην ανοικτή θάλασσα και τα νησιά μέσα από ένα στενό κανάλι εκκαθάρισης.Η παράκτια περιοχή του Σιμπένικ φτάνει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα, την οροσειρά Trtar και στο νοτιοανατολικό σημείο της Svilaja. Αυτή η περιοχή, στην οποία οι περισσότεροι του πληθυσμού της επαρχίας, παρουσίασε έντονη αστικοποίηση, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εδώ τοποθετούνται σχεδόν όλες τις εγκαταστάσεις της παραγωγής είναι συγκεντρωμένο το σύνολο σχεδόν της οικονομικής δραστηριότητας και τη δύναμη.

Ανακούφιση εικόνα της περιοχής Σιμπένικ χαρακτηρίζεται από κορυφογραμμές ασβεστολιθικό βουνό (Trtar επεκτείνει την γκάμα προς τα νοτιοανατολικά, και μπροστά από το κατώτερο, Σίμπενικ - παράκτιων υδάτων), στη συνέχεια, Valley (Άνω και Κάτω Field) και το οροπέδιο - τη βάση της γεωργίας. Δεδομένου ότι η κάλυψη της βλάστησης είναι συνήθως εκπροσωπούνται στους θάμνους ενδοχώρα και κέδρου στις παράκτιες - νησιωτικές περιοχές. Για την περιοχή Σιμπένικ χαρακτηρίζεται από μεσογειακό κλίμα με ζεστά καλοκαίρια, η οποία μετριάζει την αύρα και ξηροί χειμώνες.

Sibenik, η αρχαιότερη κροατική πόλη της Αδριατικής, και βρίσκεται σε προστατευόμενο φυσικό λιμάνι της ανατολικής ακτής της Αδριατικής, την αρχαία Mare Adriaticum, στις εκβολές του ποταμού Krka, τις πηγές της πλούσιας κροατικής ιστορίας, κατά πάσα πιθανότητα όπου κάποιοι από τους πρώτους αποίκους είδε το γαλάζιο της θάλασσας , misterius και ωραία για να τους αιώνες προστατεύονται και προστατευόμενα, τροφή και φρουρείται.

Σιμπένικ αποτελεί σήμερα ένα μείζον πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, διοικητικό και οικονομικό κέντρο της Σιμπένικ-Knin, το οποίο αριθμεί 51 553 κατοίκους (2001) ..


Φρούριο του Αγίου Michael

Φρούριο του Αγίου Ο Michael βρίσκεται σε ύψος 70 μέτρων πάνω από τη θάλασσα στο παλιό οικισμό της πόλης. Χτίστηκε κατά τη διάρκεια του XV-XVII. αιώνα, από λευκό πελεκητή πέτρα. Οι αρχαιολογικές ανασκαφές ανακαλύφθηκαν τα ερείπια του πολιτισμού της Εποχής του Σιδήρου από τους προϊστορικούς χρόνους, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι Κροάτες ήταν ένα φρούριο χτισμένο στη θέση του πρώην σημείο φρούριο των αρχαίων Ιλλυριών. Υπάρχουν δύο είσοδοι στο φρούριο, το ένα είναι στον τοίχο του παλιού νεκροταφείου, και ένα άλλο στη βόρεια πλευρά.


Φρούριο του Αγίου Νικόλαος

Φρούριο του Αγίου Νικολάου βρίσκεται στην είσοδο του Αγίου Anthony, που χτίστηκε στα μέσα του 16 ου αιώνα. να υπερασπίσει ενάντια σε τουρκικές επιθέσεις από τη θάλασσα. Χτίστηκε από τα σχέδια του Ενετικού στρατού οικοδόμος Michiele Sammichella. Φρούριο του Αγίου Nicholas (με ένα τριγωνικό σχήμα) είναι ένα από τα ισχυρότερα οχυρά στις ακτές μας.


Φρούριο του Αγίου Ιβάν

Φρούριο του Αγίου John βρίσκεται σε ένα λόφο, 115 μ., στη βόρεια πλευρά του ιστορικού κέντρου της πόλης. Χτίστηκε από 1646.godine Project ενετικό στρατιωτικός μηχανικός Αντόνιο Leni. Ένα χρόνο αργότερα, 1647.god. Οδήγησε σε σκληρές μάχες με το στρατό του Τούρκου πασά Tekeli που ήθελε να λάβει προκειμένου να αποφανθεί στην πόλη.


Subicevac

Subicevac βρίσκεται νοτιοανατολικά της οχυρό ST. John στο μικρότερο ύψος. Δεδομένου ότι χτίστηκε την ίδια χρονιά με το φρούριο του Sv. Ιβάν συνέβαλε σημαντικά για να σταματήσει η τουρκική επίθεση κατά της.


Οι προμαχώνες, πύργους και τις πύλες

Η καταγωγή του από τα παλιά τείχη της πόλης ήταν το φρούριο του Αγίου. Μιχαήλ. 1864η αφαιρέθηκε τμήμα του τείχους που περιέβαλε την πόλη από το Βορρά και το Νότο. Σήμερα υπάρχει μόνο ένα μέρος του προμαχώνα στη βόρεια πλευρά του Gorica, τμήμα του τείχους μέσα από το πάρκο προς την ακτή, ένα μικρό μέρος του τείχους κοντά Poljane, και παραμένει ο προμαχώνας του 17ου αιώνα, πίσω από το Hotel Krka. Κατά ένα μεγάλο μέρος διατηρημένα διπλό τείχος της πόλης που κατεβαίνει από το Κάστρο του Αγίου. Michael κάτω την απότομη πλαγιά της ακτής (διαμέρισμα) και μέσα σε ένα μεγάλο γοτθικό πύλη. Δυτική Dolački τοίχο με πύλες, η οποία βαθαίνει από το φρούριο με τη θάλασσα, χτίστηκε τον 15ο αιώνα Dolac να προστατεύσει την πόλη από τουρκικές επιθέσεις.


Καθεδρικό Ναό του Αγίου. James

Καθεδρικός Σίμπενικ της Αγίας. James, χτισμένο πάνω από εκατό χρόνια είναι μια μαρτυρία του επιμονή, θυσία και την πίστη των γενεών των κατοίκων της Σιμπένικ. Ξεχωρίζει με πολλούς τρόπους, όχι μόνο στο κροατικό, αλλά και στην οικοδόμηση της Ευρώπης: το σύνολο είναι χτισμένο από πέτρα, χωρίς οποιοδήποτε άλλο υλικό. Έχει μοναδική διαρθρωτική τόλμη του πέτρινες πλάκες και τα πλευρά, και αυτό χωρίς κανένα συνδετικό υλικό?Επίσης, μοναδικό μεταξύ πρόσοψη εκκλησίας renesansnirn στο σχήμα τριφυλλιού, τελικά, με μια μοναδική αρμονία της αρχιτεκτονικής και μια σειρά από 71 ρεαλιστικά πορτρέτα τις αψίδες.

Τα έγγραφα από την περίοδο της κατασκευής των καθεδρικών ναών μαρτυρούν τη συμβολή όλων των κοινοτήτων, την αύξηση της, και πολλά άτομα, μεταξύ των οποίων και ο μεγαλύτερος αριθμός των τοπικών μαστόρων, οικοδόμοι και τεχνίτες. Μεταξύ των σημαντικότερων Juraj Matvejev Δαλματία, που προέρχονται από τη Ζαντάρ, Σίμπενικ, με τους οποίους 1441α Η αναθέτουσα αρχή τη λήψη protumajstora γραφείου Σίμπενικ καθεδρικό ναό του. Ο καθεδρικός ναός, μαζί με την Αναγέννηση δημαρχείο και τις γύρω εκκλησίες, παλάτια και το Παλάτι των Δόγηδων, το οποίο σήμερα στεγάζει το μουσείο της κομητείας, αποτελεί σίγουρα την πιο όμορφη πλατεία στην κροατική αστική κληρονομιά.

Το χειμώνα ο καθεδρικός ναός είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08 30 -12. Και 00 από 16 00 - 20 00, στην καλοκαιρινή περίοδο είναι ανοιχτό όλη μέρα από 08 30 - 20 00th

Είσοδος Τιμή: 10,00 HRK

Μάζες: Κάθε 09 ημέρες 30, 11 00 και 18 00.Ιερά μνημεία


Εκκλησίες και μοναστήρια

Λίγες πόλεις μπορεί να καυχηθεί ο πλούτος Σίμπενικ των ιερών αντικειμένων. Σιμπένικ είναι μια πόλη με 24 εκκλησίες, εκ των οποίων 12 εκκλησίες στην υπηρεσία του Θεού, και έξι εκκλησίες σήμερα είναι η δεύτερη λειτουργία? Στ. Βαρβάρα - Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης, Αγ.. Γρηγόριος - μια μόνιμη έκθεση έργων του Γιώργου Δαλματίας, Sv. Grisogono - gallery διάστημα, Στ. Katherine - Living Room, των Αγίων Πάντων - το πρώτο μουσείο 1925α έτος, του Αγίου. Michael - 1995. Atelier duboresca αργά Anthony Belamarić. Εκτός από τις 24 εκκλησίες της Σιμπένικ σε δέκα αιώνες και έχτισε ένα μοναστήρι έξι (3 άνδρες και 3 γυναίκες).


Εκκλησία του Αγίου Βαρβάρα

Εκκλησία του Αγίου Η Barbara είναι ένα μνημείο της γοτθικής αρχιτεκτονικής. Η εκκλησία είναι ένα κτίριο του οποίου η κατασκευή άρχισε γύρω 1400.god. Πάνω από τα κύρια σημεία εισόδου του κόγχες γοτθική περιέχουν αγάλματα του Αγίου. Νικόλαος - το έργο της ιταλικής πλοίαρχος Bonino του Μιλάνου. Στο βόρειο τοίχο του ναού είναι ένα γοτθικό παράθυρο στο οποίο το κάτω μέρος ενός γλυπτικό έργο που είναι μια απόδειξη 1419αΟ γιατρός είχε κάνει Šibenski Μαρκ. Αυτό είναι ένα μοναδικό δείγμα μεσαιωνικής εμφανίσεις ανάγλυφα ασθενοφόρο στην ανατολική ακτή.

Σήμερα στον Άγιο Η Barbara είναι ένα μικρό εκκλησιαστικό μουσείο που παρουσιάζει τα πιο πολύτιμα έργα τέχνης από το δέκατο τέταρτο με δέκατο έβδομο st.


Εκκλησία του Αγίου John

Εκκλησία του Αγίου Ο Γιάννης είναι το κτίριο Gothic-Αναγέννηση χτίστηκε το 15ο αιώνα με το όνομα της εκκλησίας του Sv. Τριάδα. Η σκάλα στη νότια πλευρά του ναού είναι έργο του διάσημου αρχιτέκτονα Ιωάννη Pribislavić Σίμπενικ, ένα διακοσμημένο basreljefom. Στους πρόποδες του πύργου είναι ένα παράθυρο Αναγέννηση, το έργο της Φλωρεντίας, και πάνω από το παράθυρο ήταν μια ανακούφιση βάσει της οποίας το αρνί είναι raskriljeni άγγελος. Τα ανάγλυφα αποτελούν ένα αριστούργημα της μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής της Δαλματίας. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι ο πύργος χτίστηκε με μια τουρκική dial ρολόι, η οποία ασκήθηκε από Drnis μετά από τους Τούρκους το 18ο st. εγκαταλειφθεί εντελώς. Dome του πύργου αφαιρέθηκε 1862α μετά από έναν ισχυρό σεισμό.


Εκκλησία του Αγίου Grisogono

Εκκλησία του Αγίου Grisogono είναι το παλαιότερο επιζών παρεκκλήσι, το οποίο χρονολογείται από τον 17ο st.Χτίστηκε το ρωμανικός στυλ. Μέχρι II. Β `Παγκοσμίου Πολέμου και χρησιμοποιήθηκε για τη λατρεία, μια εποχή του πολέμου είναι πολύ κατεστραμμένο. Μετά την αποκατάσταση έχει γίνει ένα εκθετήριο City Museum, καθώς και αποθήκη σημερινή Αγ. Grisogono. Δίπλα από την εκκλησία είναι η παλαιότερη καμπάνα βρίσκεται στην Κροατία, που 1266α έτος, και βρέθηκε στη θάλασσα κοντά στο νησί της Silba.

Εκκλησία του Αγίου Martina

Εκκλησία του Αγίου Martin χτίστηκε στις αρχές του 17 ου αιώνα. των λευκών πελεκητή πέτρα, και κυριάρχησε το κεντρικό τμήμα του Έγγρ. Εκκλησία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μεγάλο ρόδακα στο οποίο είναι χαραγμένα μενταγιόν 12 αποστόλους. Η κατασκευή του ναού ξεκίνησε μια αδελφότητα του Αγίου Μάρκα του οποίου αξίζουν την 1776η Η προμήθεια οργάνων.


Εκκλησία της Παναγίας των νεφρών

Εκκλησία της Κυρίας των νεφρών ανεγέρθηκε στο χώρο του Μεσαίωνα ήταν ένα νεκροταφείο με μια εκκλησία του Αγίου Κοσμά και Δαμιανού (1452.god.). Μετά την ίδρυση του αστικού οικισμού της ενορίας (1604.god.) Ξεκίνησε ανακαίνιση μιας παλιάς εκκλησίας η οποία επεκτάθηκε και της 1740ης Η ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός νέου πέτρινη εκκλησία.Λίγο αργότερα κατασκευάστηκε η γέφυρα πύργος που συνδέεται με την εκκλησία. Μπροστά και γύρω από την εκκλησία της Παναγίας της πόλης νεφρού, υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο 1828η νεκροταφείο έτους.


Εκκλησία του Αγίου Πνεύμα

Εκκλησία του Αγίου Spirit βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Zavorović Dinka, και χτίστηκε τον 17ο αιώνα σχεδιασμένο από τον Anthony Nogulovića. Εκκλησία με μια όμορφη πρόσοψη πέτρα με όμορφη ρόδακες σε στυλ μπαρόκ.


Νέα εκκλησία

Ο νέος ναός είναι ναός της Αναγέννησης από τη διάσχιση των 15ων και 16 αιώνα. Ως ένας από τους οικοδόμους που αναφέρονται Nicolo των οποίων το έργο ήταν από πέτρα γλυπτό "Πιετά" και ανακούφιση "αφαίρεση Χριστού από το Σταυρό", το οποίο είναι λαξευμένο στο κάτω μέρος του πύργου. Ανώτατο όριο τοιχογραφίες στο ναό που δημιουργούνται από τοπικούς καλλιτέχνες Mondella, Sisanović και Bojković. Τα ανώτερα τμήματα των τοίχων είναι διακοσμημένα με τοιχογραφίες του ζωγράφου Σιμπένικ πρώτη polovice17. αιώνα.Εκκλησία του Αγίου Νικόλαος

Εκκλησία του Αγίου Νικολάου χτίστηκε τον 17ο αιώνα σε στυλ μπαρόκ, και είναι το πιο σοβαρό, ως αναθήματα, τα μοντέλα των πλοίων που πλέουν.Η πρόσοψη του στο πλαίσιο της εσωτερικής καμπαναριό της, και κάτω μέρη αναλύονται τα παράθυρα και απλό portal πλαίσιο. Το εσωτερικό του συμπλέγματος πεδία είναι αριθμητικά ανώτατο όριο των αγίων και πορτρέτα των χορηγών σε φορεσιές και επιγραφές που αναφέρουν τα ονόματά τους.


Εκκλησία του Αγίου Ελισάβετ

Εκκλησία του Αγίου Elizabeth προέρχεται από το 16ο αιώνα και βρίσκεται στην πόλη περιοχή Crnica. Πιστεύεται ότι η εκκλησία γύρω στα τέλη του περασμένου αιώνα, που βρέθηκαν τα ερείπια των παλαιών κτιρίων κατά την οποία η παράδοση είχε καταφύγει βασιλιά Bela IV. Η απομάκρυνση από τους Τατάρους και οι Μογγόλοι. Μετά II. Β `Παγκοσμίου Πολέμου η εκκλησία ήταν εντελώς ανακατασκευαστεί και αναβαθμιστεί και η Ενορία Ποιμαντικής Center. Με Στ. Ελισάβετ, όπως τα πρώτα μεταπολεμικά παρεκκλήσι, χτισμένο το εκκλησάκι του Αγίου Leopold.


Εκκλησία Bogomatere Uspenie

Uspenie Bogomatere εκκλησία χτίστηκε στη θέση όπου τον 12ο st. Ναΐτες ζούσαν. Είναι Barkon κτίρια από το 17ο - 18 αιώνα. Μέχρι τις αρχές του 19ου αιώνα Ήταν η Καθολική Εκκλησία του Αγίου. Spas και ανήκε στο μοναστήρι των Βενεδικτίνων. 1810η vol.απόφαση του Ναπολέοντα μεταβιβάζεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία Επίσκοπος Βενέδικτου Prince. Η εκκλησία τονίζει μια μπαρόκ καμπαναριό από τις αρχές του 18 αιώνα. , Ποιο είναι το έργο του ντόπιου καλλιτέχνη Ιβάν Σκόκο.


Εκκλησία του Αγίου Γρηγόριος

Εκκλησία του Αγίου Gregory βρίσκεται στο παλαιότερο δρόμο Sibenik, George Street, Δαλματία, όπου είναι το σπίτι του. Σε αυτό το μικρό χαρακτηριστικά γοτθική εκκλησία που το ύφος είναι μια σταθερή θεματική έκθεση, «ο Γιώργος Δαλματίας και το έργο του έξω από το Σιμπένικ.


Εκκλησία του Αγίου Ντομίνικα

Εκκλησία του Αγίου Δομίνικα βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης στην ακτή. 1910. ήταν ένα αναγεννησιακό κτήριο, αλλά στη συνέχεια παίρνει γοτθικό στυλ. Στο εσωτερικό του ναού υπάρχουν δύο πολύτιμες ξύλινες βωμοί, τον τάφο του επισκόπου της Σιμπένικ Arrigonia, το όργανο που έγινε από τον πλοίαρχο Gaetano 1818.godine Mascatelli.


Εκκλησία και η Μονή του Αγίου. Frane

Εκκλησία του Αγίου Frank τέθηκε κατά το δεύτερο ήμισυ του 14ου αιώνα στην ακραία νοτιοανατολικό τμήμα του ιστορικού κέντρου της πόλης.Η εκκλησία είναι ένα μεγάλο γοτθικό κτίριο που δεν αρχιτεκτονικά διακοσμητικά στοιχεία. Τον 15ο αιώνα, στη βόρεια στέλεχος ανακατασκευάστηκε το εκκλησάκι του Αγίου. Σταυρός και πρεσβυτέριο για την ανακαίνιση του ιερού. Στο μέτωπο από την κύρια είσοδο της εκκλησίας με τις μορφές πλαίσιο πέτρα γοτθικό, και η τοιχογραφία τύμπανο μπορεί να δει κανείς τα ερείπια τοιχογραφίες του 14ου αιώνα. Στο παρεκκλήσι των Αγίων. Σταυρός τοποθετηθεί το όργανο, η οποία ήταν το 1762. από τον διάσημο αρχιτέκτονα Peter Naki αυτά τα μέσα.

Το αρχιτεκτονικό συγκρότημα του Σιμπένικ-Conventual Φραγκισκανών στη νότια πλευρά του ναού είναι ένα μοναστήρι που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα αφού έχουν συγκεντρωθεί εδώ και αιώνες την πολιτιστική και ιστορική αξία της τέχνης σήμερα, μοναστήρι είναι ένας τόπος στον οποίο είναι αποθηκευμένο μεγάλο μέρος της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης.

Η βιβλιοθήκη της μονής τονίζει τη συλλογή των 140 παλαίτυπα και μια συλλογή από χειρόγραφους κώδικες. Υπάρχει επίσης μια "προσευχή Σίμπενικ" ένα από τα παλαιότερα κροατική γλώσσα και λογοτεχνικό μνημείο, γραμμένο στα λατινικά γύρω 1375.godine.


Εκκλησία και η Μονή του Αγίου. Lawrence

Εκκλησία του Αγίου Lawrence χτίστηκε στο δεύτερο μισό του 18ου αιώνα, για την Φραγκισκανών τάξη.Στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας, η οποία αετώματα, είναι μορφοποιημένης με μια μέτρια μπαρόκ πύλη υπέρθυρο. Το τύμπανο pobočnog σύνολο των εισροών είναι μικρότερα γλυπτά του Αγίου. Lawrence σε 1720 χρόνια .. Σύμφωνα με την πρόσοψη του βάθους του βόρειου βράχια διακοσμημένα σπήλαιο της Παναγίας της Λούρδης. Απέναντι από την εκκλησία είναι ένα μοναστήρι Φραγκισκανών από το έτος 1650 .. και του κεντρικού κτιρίου του ήταν Foscolova Palace, το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της Σιμπένικ κατοικιών αρχιτεκτονικής από τον 15ο st. από τη στιγμή που ο πλοίαρχος του γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου Dalmatinca.Šibenska. James, χτισμένο πάνω από εκατό χρόνια είναι μια μαρτυρία του επιμονή, θυσία και την πίστη των γενεών των κατοίκων της Σιμπένικ. Ξεχωρίζει με πολλούς τρόπους, όχι μόνο στο κροατικό, αλλά και στην οικοδόμηση της Ευρώπης: το σύνολο είναι χτισμένο από πέτρα, χωρίς οποιοδήποτε άλλο υλικό. Έχει μοναδική διαρθρωτική τόλμη του πέτρινες πλάκες και τα πλευρά, και αυτό χωρίς κανένα συνδετικό υλικό, και είναι μοναδικό μεταξύ πρόσοψη renesansnirn εκκλησία στο σχήμα τριφυλλιού, τελικά, με μια μοναδική αρμονία της αρχιτεκτονικής και μια σειρά από 71 ρεαλιστικά πορτρέτα τις αψίδες.


Η παλιά πόλη

Εκτός από τα πολυάριθμα θρησκευτικά κτίρια, τον καθεδρικό ναό, παλάτια (Rossini, Divinić, γοτθικό παλάτι, Pellegrini et al) πύλες, κλπ. butama παλιό κέντρο της πόλης δίνει έμφαση στην ομορφιά της πλατείας της πόλης (Πλατεία Δημοκρατίας της Κροατίας) Vijećncom με την πόλη και το Παλάτι του Πρυτανικού ...

Η κεντρική πλατεία της πόλης (Πλατεία Δημοκρατίας της Κροατίας) κάλεσε καιρό PLATHEA Μουνίς, και αργότερα GOSPODSKA TRG. Σιμπένικ είναι ακριβώς σε αυτό το τετράγωνο 1750η vol. πήρε το πρώτο καφενείο. Για αιώνες, αυτή η πλατεία ήταν το κέντρο της μεσαιωνικής δημόσια και κοινωνική ζωή, καθώς και κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ενετικού στρατού (1378.god.) Ήταν το σκηνικό της αιματηρής Šibenčana πάλης. Γύρω από την πλατεία των πλέον αντιπροσωπευτικών Κατασκευή κτιρίων της Σιμπένικ, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, Μικρό καταθέσει, Δούκας και το παλάτι του επισκόπου, και ορίστε το παλάτι πατρικίων πέτρα.

Η παλιά πόλη είναι ενδιαφέρουσα και η πλατεία από τα τέσσερα πηγάδια χτίστηκε το 1451 έτους. Δεδομένου ότι η πόλη με το Ενετικό κυβέρνηση ήταν χωρίς νερό, οι ίδιες αυτές αρχές διέταξαν την πόλη με τον Πρίγκιπα να αρχίσει η κατασκευή μιας δεξαμενής. Έτσι, Σίμπενικ δεξαμενή παίρνει τέσσερα πηγάδια, τα οποία είναι τέσσερα και μισοί αιώνες που παρέχονται στους πολίτες με νερό.

Δημαρχείο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης (Πλατεία Δημοκρατίας της Κροατίας), negdašnjoj communis Plathei. Αυτή είναι μια πολύ αρμονική και ευάερο αναγεννησιακό κτήριο ανεγέρθηκε 1533α - 1536α έτους. Το ισόγειο αποτελείται από μια βεράντα με καμάρες γύρο που εξαρτώνται από την πλώρη, όπου προσέγγισε κάποτε δημοτικά γραφεία διοίκησης. Στο δάπεδο του κύρους αίθουσα όπου συναντήθηκαν με το δημοτικό συμβούλιο. Σε 1943.god Δεκεμβρίου. κατά τη διάρκεια αεροπορικών βομβαρδισμών Allied Μέγαρο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τον πόλεμο και αποκαταστάθηκε στην αρχική του μορφή και την εμφάνιση του εσωτερικού χώρου είναι οργανωμένο και εξοπλισμένο σύμφωνα με τις ανάγκες των νέων χαρακτηριστικών.

Palace Πρυτανικού βρίσκεται στο παραλιακό τμήμα, στην ιστορική jezri πόλη. Διατηρητέα είναι οι δύο πτέρυγες του μία φορά πολύ μεγαλύτερο κτίριο στο οποίο uredovao και καταβάλλεται το υψηλότερο εκπρόσωπος της βενετικής κυβέρνησης στην κοινότητα - πρίγκιπα της πόλης-καπετάνιος. Έως τα μέσα της νότιας πτέρυγας της γοτθικής είναι η πύλη προς τις πύλες της πόλης. Στη δυτική πτέρυγα που αντιμετωπίζει το σκευοφυλάκιο του καθεδρικού ναού, οι δύο είναι λαιμό jadnostavnih πλαίσιο πέτρα. Godine 1975. ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του παλατιού του Δούκα στη λειτουργία της πόλης Μουσείου.

Παλάτι του επισκόπου (1439α με 1441α) ακουμπά στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου. Jacob από τη θάλασσα.Παλάτι του επισκόπου είναι ένα κτίριο Gothic-Αναγέννηση από το δεύτερο μισό του 15ου αιώνα Πολυάριθμες παρεμβάσεις έχουν χάσει την αρχική του εμφάνιση μας υπενθυμίζει ότι τα στοιχεία που διατηρούνται στο μπροστινό και πίσω αυλή (στοά μέρος, portal, με skluputom trifora πέτρα). Δίπλα σε αυτό σώζονται τα παλιά Sea Gate, στην είσοδο της πόλης στην ακτή.


4 φρεάτια

Sibenik στο Μεσαίωνα, λόγω των πολλών στρατιωτικών πολιορκία και περιόδους ξηρασίας που έχουν δώσει την πόλη για να οικοδομήσουμε μια δημόσια δεξαμενή. Η σύμβαση για την κατασκευή της ύδρευσης της πόλης "4 πηγάδια, μεταξύ Σίμπενικ και δημοτικών κύριος James Coterra, κατέληξε στο συμπέρασμα 1446η 10.siječnja έτους.

Επίβλεψη της κατασκευής των δεξαμενών ανατέθηκε στον Γιώργο Δαλματία, ο διάσημος αρχιτέκτονας, κατασκευαστής και γλύπτης. Σήμερα, αυτή την ιστορική τοποθεσία αποκατασταθούν σε στάδιο της πόλης κατάλληλο για εκμετάλλευση πολυάριθμες εκδηλώσεις. Αίθριο με ένα καλά στρωμένο με κόκκινα τούβλα σε σχήμα οστά ψαριών που κάποτε ήταν στοιβάζονται.

Πηγή: www.sibenik-tourism.hr

Συναλλαγματική ισοτιμία

Ανίκανος να ανακτήσει τις συναλλαγματικές ισοτιμίες

Μετατροπέας

  • Croatives
  • @Villa_Estella
  • Villa Estella on Facebook